Ο σιδεράς δεν πιάστηκε το ΚΜ. Σούπερ ατμόσφαιρα. Λυπάμαι πολύ, λέει

Θα ήταν ωραίο, όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά…

«Απλά δεν το έκανε!» Αυτό θα μπορούσε να συνοψιστεί αξιολόγηση Písek μητρική και την εθνική ομάδα τερματοφύλακας Jakub Kovar μετά την ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο σπίτι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι είναι ευρέως ονομάζεται, πρώην τερματοφύλακας και νυν μονάδα ρωσική υποστήριξη Τσεχική Budejovice Avtomobilist Yekaterinburg πήρε από τον προπονητή Βλαντιμίρ Ruzicka ανεπιθύμητα μαύρο Πέτρου. Απομένει μόνο η τρίτη θέση τερματοφύλακα. Και έτσι, με μια ομάδα με προπονητή αγώνες και στη συνέχεια παρακολούθησαν μεταξύ των θεατών.

«Η πρωτάθλημα σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιήσει, αλλά είμαι στην Πράγα καθόταν και παρακολουθούσε. Φυσικά, ότι η ατμόσφαιρα στις κερκίδες σάρωσε γύρω από λίγο, αλλά είναι επίσης πιο λύπη του ανθρώπου που απλά πρέπει να καθίσει στις κερκίδες.Αλλά δεν ήταν τίποτα να κάνω «λέει ο 26-year Jihočeský τερματοφύλακα.

» Προσπάθησα, αλλά είναι τόσο δροσερό και πήρε ένα τρέξιμο κατάρτισης. Όταν θα μπορούσα να είμαι μέρος της ομάδας στο πρωτάθλημα, γι ‘αυτό ήθελε να μου δώσει κάτι παραπάνω σε αυτό θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί «, είπε.

Ο σιδεράς από τον προπονητή Ruzicka μάθει δύο ημέρες πριν από τον πρώτο αγώνα που Salak και Pavelec θα επωφεληθούν από την πύλη.

“Δεν ήμουν απογοητευμένος. Έχω καταλάβει φέτος στην προετοιμασία ενός από τους καλύτερους αγώνες στην καριέρα μου στο show. Ο προπονητής ήταν πολύ ευχαριστημένος μαζί μου, αλλά μου είπε ότι είχε μια σκληρή απόφαση.Στη συνέχεια το ζευγάρι προσδιορίζεται ως μια αποφασιστική και ήδη πάνω, δεν θα μπορούσε να υπάρχει πάρα πολύ για να σκεφτούμε, «κανείς δεν smith τίποτα να κατηγορήσει.

Μετά την σειρά πρωτάθλημα εμπειρογνωμόνων χόκεϊ και οπαδούς επέκρινε την απόδοση της Αλεξάνδρας Salak, όπου η θέση οι τερματοφύλακες μετά από δύο γκολ με τη Λετονία αντικαταστάθηκαν στοιχημα ποδοσφαιρο από τον Ondrej Pavelec. Και εγώ δεν άκουσαν πολύ έπαινο. Πώς έκαναν οι επιδόσεις των συναδέλφων τους είδε από τις κερκίδες James Smith;

«Δεν θα σχολιάσω το κατά πόσον μια θέση στο τερματοφύλακας κάνει την εικόνα και μόνο.Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι, όταν κάτι πάει στραβά, θα ήταν τώρα όλα έχουν αλλάξει, αλλά είμαι πραγματικά δεν δικαιούται να συζητήσουμε «, λέει.

Τώρα, όταν αλλάζουν ρόλους Τσεχική τερματοφύλακες θα μπορούσε σιδεράς που odchytal πρώτος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2012 στη Σουηδία και τη Φινλανδία, αισθάνθηκε την ευκαιρία του.

«φυσικά σκέφτηκα ότι, επειδή το ίδιο πράγμα συνέβη σε μένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, όπου πήγα από το νούμερο ένα στην πύλη ακριβώς πάνω στην σφυρίχτρα. Αλλά, όπως είδα ότι παραμένει στον πάγκο ως δίδυμο Σάσα Salak, έτσι ήξερα πρωτάθλημα dokoukám στις κερκίδες, «αναφέρει Golman ρωσική Yekaterinburg. Η μισή διακοπές μακριά Παρά το γεγονός ότι ο Smith δεν είχε καν συζητηθεί η απόδοση των άλλων παικτών Νότιας Βοημίας χόκεϊ, και ένας από αυτούς μετά από όλα ξεχάσει.Ο αδελφός του 25χρονου και ο επιτιθέμενος Jan Kovář. “Αυτός σίγουρα το έκανε. Λυπάμαι πολύ που βλέπω μια μεγάλη υπόθεση στον τελευταίο αγώνα. Ακόμα κι έτσι, ανήκε σε μένα το καλύτερο σε παίκτες του πρωταθλήματος μας, και δεν έχω να σου αρέσει «, δήλωσε ο Jakub νεότερος αδελφός.

James Smith, ήταν μια ειδική πρωτάθλημα, neodchytal ένα λεπτό και Τσεχική ομάδα τελείωσε χωρίς μετάλλιο στο τέταρτο θέση. Ωστόσο, οι άνθρωποι στην Πράγα και στην Οστράβα απολάμβαναν χόκεϊ. “Η καλή διάθεση κατά τη διάρκεια του στοιχημα ποδοσφαιρο στοιχημα πρωταθλήματος αναπνέει παντού στην Πράγα. Υπήρχαν πάντα δεκάδες άτομα που περιμένουν να μιλήσει το ξενοδοχείο μας και να πάρει τις υπογραφές μας. Και όταν φτάσαμε στην πόλη για μια βόλτα και δείπνο για λίγο, οι φιλάθλοι, φυσικά, αναγνώρισαν και μας υποδέχτηκαν, ήταν ωραίο.Πρωτάθλημα μετά από όλα να βλέπεις τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του χόκεϊ δεν φαίνονται πάρα πολύ, «μούσες.

Μετά το εγχώριο πρωτάθλημα είχε James Smith μπορεί να αρχίσει και πάλι να σκεφτεί για την επερχόμενη σεζόν στη Ρωσική KHL. Ο συμπαίκτης του από τον Petr Koukal θα παίξει μαζί του σε μία ομάδα. “Πιθανώς η προετοιμασία θα ξεκινήσει σύντομα, επειδή, χάρη στο Πρωτάθλημα και την αναπαράσταση των διακοπών, με μειώθηκαν κατά το ήμισυ. Πρέπει να αρχίσω να προετοιμαζόμαστε αργά για να ετοιμαστείτε για τη σεζόν. Νομίζω ότι κάποια στιγμή τον Αύγουστο θα παίξει το πρώτο προθέρμανση αγώνα, έτσι δεν είναι πολύς χρόνος για ανάπαυση «, λέει ο James Smith.