Ликвидатор полюс?! Разярен опонент и безпрецедентна треньор гений грешка

Единственото Петното че обезобразява Night важна победа над Торонто Кълъмбъс (5: 2), разливане на един въображаем писалка Romana Poláka. Чехия усъвършенства в началото на третия период за възглавница připíchnul Оливър Bjorkstranda и удари ограда fásnul наказание пет минути плюс игра нарушение. Интервенцията за шофиране вътрешен треньорът на лудост Джон Tortorella четвъртък, че ще обсъди конкурса лидерство. . Любопитен ревльо направи и шефът на заместник пейка Майк Бабкок Торонто

Инцидентът е станал след 55 секунди от началото на третия период, когато управлението на Maple Leafs 3: 2. Pole dobruslil Bjorkstranda в ъгъла на пързалката, 21-годишният датски Forvard опитах да проникна диска и понижава центъра на тежестта klynči избяга.Неуспешно, ръководител на дясното крило Блу ​​Джакетс срещат при удара на закалено стъкло и тялото се свлече на земята. Грозната гледка!

Bjorkstrand остана разклаща лъжа на дъската и излезе на леда с помощта на своите съотборници. Играта не се върна и степента на нараняванията му не е било указано след края на мача. Но по време на дълго вкъщи многобройните ползи само с един изстрел към вратата и в крайна сметка загубиха с 2: 5-ти ТоронтоMaple Leafs да застрахова победата с два гола в последните пет минути

<силен> ВИДЕО:. Гледайте безцеремонен намесата Romana Poláka

<силен>
< / силен>

Polákův намеса вбеси треньора дом Джон Tortorella, които не разполагат с белия дроб, обясни съдия, какво труден сблъсък ум.

<въвели тема клас = "Туитър чуруликане" данни Lang = " ен "> <р реж =" LTR "Lang =" EN "> John Tortorella години, Тим Peel го има след Роман Полак качва Оливър Bjorkstrand извън играта.В pic.twitter.com/cXIJYyWdSF

– Оръдието (@cbjcannon) 23-ти Март 2017

канадски единица любопитно протегна изключване полюс на почти две минути игра заради треньора Майк Бабкок изпрати вместо родом от Острава никой в ​​наказателното поле. Правила за подобни високи санкции правят възможно да позволя на друг играч да страдат от прекъсване преди изтичането на присъдата, но в Кълъмбъс, за да се избегне всякакъв.

Рецензентите съдийски сигнал прозвуча до 01:54 след изтичането на присъдата, когато нападателят на Брайън Бойл Торонто играе шайбата променлив противник.

“това е края на треньорския си кариера не се случи, никога няма да го направя.На пейката, смяхме се, но аз не искам да го омаловажат, това е по моя вина. На пейката имам двама асистенти и петнадесет други играчи, следващия път, ние изпращаме някой там. Но нашата намеса в играта на власт беше страхотно “, каза той в интервю за Yahoo Sports Babcock.

” Какво мога да кажа, че е малко разочароващо да играят твърде много допълнителни две минути Shorthanded. Това беше по наша вина “, каза мнение треньор на NHL.com нападател Naze Кадри.

The Maple Лийфс към победата се изкачи на трето място в Атлантическата дивизия и Източната конференция държи седмото място.