Dahlmeierová rënies së madhe që ndihmoi Koukalová: Jeta vazhdon

direkt nga Norvegjia | Vend formalitetet dhe marrjen paqësore e globit të vogël të kristaltë bërë një gabim pas tjetrit … dhe dhuroi një trofe për sprints Gabriele Koukalová. “Jeta vazhdon. Edhe kështu, kjo është ende një ferr i një sezon të mirë “, ka thënë laura dahlmeier kur dje çuan në tre gabime të shtënat tridhjetëenjëtë të muajit dhe, duke pasur parasysh mungesën e saj merr lufta e sotme për globin e vogël për luftëtarët grad e re.

Në këtë sezon ende nuk e di atë që një e keqe moment. Çfarë është hezitim. Por më në fund, ajo tregoi se kjo është vetëm njeri.Dhe në fund ndryshe paqësore e sezonit në Oslo bëri laura dahlmeier dramë.

Rënia e poligonin e qitjes, ku në garën e djeshme, humbur tre të shtëna e saj të parë pas vendi jednatřicátém humbur osmadvacetibodový epërsi në krye të disiplinës sprint, dhe i dha Gabriele Koukalová vogël kristal Globe, gjithashtu komplikuar mjaft luftë edhe sot s per globin e vogël për Pursuit.

“Jeta vazhdon. Megjithatë, kjo është një ferr i një sezon të madh, “tha ajo, pas garës për shkak të stacionit ARD. “Gjithmonë kam qenë deri para këtë sezon dhe nuk kishte garë të keqe. Kjo është ajo që ndodhi këtu, “i vjen keq ai.

Kjo ishte vetëm një kolaps të vërtetë të papritur.Sezoni i deri më tani ka qenë shtatë më i keq, por tani në Oslo, e cila vitin e kaluar mori pesë medalje nga MS, ai sulmoi drejtë në pikën e parë.

“Plagët fluturoi tri herë në të njëjtin vend, ai thjesht nuk po ndodh. I kisha klikuar kundër erës, por në drejtim të gabuar. Në luftëtar shtunës ndaj saj unë me siguri do të jenë të kujdesshëm, “tha ajo.

Përveç kësaj, pas tërbim në Pyeongchang County Kontiolahti, ose të humbur në rrugën e duhur. Ndërsa norvegjeze Tiril Eckhoff përfundoi me tre gabime dymbëdhjetë, Dahlmeierová 16 e tijnjë kohë në këmbë nuk përshtaten objektivin as final tridhjetë elitën … dhe përfundoi me vend Lucie Charvátová përpara.

“Unë mendoj se kam zgjedhur llojin e gabuar dhe ski, dhe ai dukej në mua filloi të tregojë lodhje,” shpjegoi 23 vjeçari gjerman. Në datën luftarak garën në këtë mënyrë grupe dhe një minutë dhe pesëdhjetë e pesë sekonda prapa Mari Laukkanenovou … por kryesisht për rreth 78 sekonda më vonë për Gabriela Koukalová.

Çekisë për të që në vlerësimin e disiplinave pra ajo humbet të rëndësishme 43 pikë, por kush e di se çfarë mund të ndodhë këtë herë. Ndjekja e femrave duke filluar nga ora 12:45.