888sport apostes per Internet

888sport apostes per Internet

888 Jocs i apostes esportives
Bet Pro ofereix als seus clients un calendari d’apostes amb competències altament competitives i un servei d’atenció al client format per un equip qualificat, que pot proporcionar assistència en uns minuts d’enviar sol·licituds. Gràcies a la llicència expedida pel Ministeri de Finances, 888sport.com garanteix el compliment de tots els requisits legals previstos pel govern italià, que li dóna l’oportunitat d’experimentar l’emoció del joc, les accions de 888sport, en el ple respecte de les lleis italià.

Després de la introducció del Decret Bersani, el mercat italià de jocs i apostes s’ha convertit en un espai ideal per a aquells que volen invertir, perquè ara tot està legal Massimiliano Vandelli expressa una opinió i potser un presagi: que el desenvolupament del joc italià dedicat pel comerç, en nom de Gaming VC, un important operador britànic de jocs en línia, apostes per Internet que va presentar el nou lloc 888sport a Roma. és.

Estem molt segurs, fins i tot veure el que va passar a l’estranger, on la línia s’ha ampliat contínuament “, diu Vandelli d’accions lloc 888sport.com, confortat per xifres eloqüents: en el primer trimestre de 2008, les apostes en línia al web Itàlia ha recaptat 287 milions d’euros, en comparació amb 230 al gener-març de 2007 i 145 en el mateix període de 2006.

L’equip 888sport es preocupa molt pel joc resonsabile per a les apostes esportives, la companyia – aclareix Vandelli – afecta el jugador normal, no és que ‘malalt’, que juga molt, és cert, però al final implica en els seus problemes també realitzador d’apostes, obtenció de publicitat negativa. A l’aeroport 888 hem desenvolupat un sistema de control que té en compte alguns paràmetres: si algú va més enllà, es senyalitza.

En aquest punt intentem comprendre si és un jugador adinerat, que passa sense arriscar-se a la seva situació econòmica, o que està arruïnant. En el segon cas, intentem contactar amb la persona per entendre el que està passant.

A l’horitzó del joc en línia italiana hi ha un esdeveniment que també es pot trucar fan època: la llum verda pel monopoli dels jocs d’habilitat (jocs d’habilitat) i entre el pòquer d’esports, a més de les apostes esportives. Especialment el pòquer, a la versió de Texas Hold’em, ja té un mercat potencial considerable, destacat per l’audiència dels tornejos emesos a la televisió.

“El lloc de 888sport.com nostrof – diu Vandelli – està a punt per allotjar el pòquer en línia, que per a nosaltres és un sector altament estratègic Òbviament hi haurà una fase de posada en marxa: el públic italià no està llest encara, està experimentant només ara. Texas Hold’em, que ha estat jugant a l’estranger durant molt de temps.