A Rising Star kedvence Callum Mills most a legjobb Sydney-ben, mondja Longmire

A Rising Star kedvence Callum Mills-t az edzője az idei évben a csillaggyőztes AFL létra-vezető Sydney egyik legjobb játékosa. A tizenkilenc éves Sydney-akadémiai végzettségű, aki a hattyúk középpályásaként jött, félúton félelmetes szerepet kapott.

A bátorságával, a versenyképességgel és a nyomásgyakorlással a Mills átlagosan 19 leosztás és öt jel az első 20 játékában.A csapat mindig jelenlévő tagja lett volna, ha nem Unibet pihentek egy mérkőzésre. Kedden Mills 1,75 dolláros listán szerepelt, egy licitáló ügynöknél, hogy megszerezze a rangos Rising Star díjat , a Bulldogs középpályás Caleb Daniel a következő legjobb 2 $ $ és egyetlen versenyző egyetlen számjegyben. AFL Swan-song, mint Collingwood csillag felakasztja a csizmát, Hawks újra aláírja a három, Fyfe marad. Olvasson tovább

Ugyanazon a napon, mind a Mills, mind a Dániel klubjainak edzője mindannyian meggyőzően támogatta erőfeszítéseiket ebben a szezonban. “He (Mills) az első évében a (senior) labdarúgásban félig háttal játszott, és az egyik legjobb játékosunk volt, és az év során meglehetősen versenyképesek voltak” – mondta John Longmire, a Swans edzője.

“Valószínű, hogy jó éve van.Az első szezonban az AFL szinten, nemhogy első védekezési szezonjában, ő csak kiemelkedő volt, és nyilvánvalóan Unibet online szeretnénk folytatni. “Dél-ausztrál Dániel, 20 éves szezonban, és átlagosan 21 megérint 19 játékot a jelenlegi kampány játszik a bulldogok utolsó 15 mérkőzésen. A legkisebb játékos a 168cm-es versenyen, Daniel bebizonyította, hogy a magassághiány nem volt hátrány.

“Ha egy olyan játékosra gondolsz, aki csapáson ment keresztül, ha valaha olyan játékos volt, aki talán bizonyítani tudják a kételyt.el tudod képzelni, hogy mit csinált, “mondta Bulldogs edző Luke Beveridge. “Annyira konzisztens, időről időre nagyon ragyogó.”

“Csapatunk egy kevés csapata (egy sérülési időszak alatt), ami meglehetősen hihetetlen. Nagyon szorosnak kell lennie (a Rising Star megnyeréséhez). Kivételes év volt. “Mindkét Mills és Daniel nevezték kedden a kezdeti 50 ember AFL Players Association 2016 22Under22 csapatában. Geelong közben a védő Lachie Henderson a térdműtéten ment keresztül, és elődöntő csapást adott az AFL premier versenyzőinek. A macskák nem biztosak Unibet benne, hogy Henderson mennyi ideig fog gyógyulni a keddi artroszkópiából, de jó időkben ismét idén játszik.A korábbi Carlton és Brisbane segédprogram, Henderson az első szezonjában lenyűgözte a klubot, 18 játékot játszott.