A Sparta edzője vissza akarja szerezni a rajongók javát és tiszteletben tartja a riválisokat

Václav Jílek, az új Sparta edzője a következő szezonban szeretné visszaszerezni a rajongók bizalmát és a riválisaik tiszteletét. Elmondása szerint ez egybeesik a Letná egység legmagasabb törekvéseivel, amely a harminchárom éves edző szerint történelmileg adódik.

A Sparta 2014-ben nyerte el a címet, majd a második, kétszer harmadik és ötödik lett. Jílek, aki tavaly Olomoucból érkezett a csapatba, szeretné Bet365 online fogadási visszaadni a címet Letnának, de más céljai is vannak. “A sportcélok világosak és mindenki azt várja,” mondta a mai sajtótájékoztatón.

“Van egy célom, ami egy kicsit általánosabb. És hogy szerezzem a rajongók bizalmát és az ellenfelek tiszteletét, amit eddig nem tettek. Ennek elérése érdekében az eredménynek kell lennie. – tette hozzá.

A nyári szünet mellett hat új játékos jött Letná-ba. Védők David Lischka, Andreas Vindheim, középpályás Ladislav Krejčí és Michal Trávník és a támadók Libor Kozák és Martin Graiciar. “Ha rendkívüli lehetőségünk lenne, beszélnénk róla, de a káderek szinte zárva vannak” – mondta Jílek.

Az edzőnek azonban számos ősszel kell foglalkoznia az ősszel. A kulcsfontosságú középpályás Bořek Dočkal mellett Filip Panák védő és a három támadó, Matěj Pulkrab, Václav Kadlec és Václav Drchal is a furgonon van.

“A legfrissebb információk szerint Matěj Pulkrab, akinek igazi esélye van az ősz végére visszajönni, a legközelebb van. Az az érzésem, hogy ősszel nem fogjuk őket megvenni” – mondta Jílek. Frydek.

Frýdek hiánya Jílek számára nagy Bet365 fogadási útmutatók bonyolultság, mert kapitányt nevezett ki neki. “A kapitány számomra egy játékos, aki kapcsolatban áll a csapattal. És ez az, amit Martin Frýdek találkozik velem a minőség és a Spartan szívében” – mondta Jílek. – És ha Martin nem volt, ami az elején megtörténik, egy három emberből álló kört kaptunk, amit a kapitány fog felvenni – tette hozzá.