AZ Alkmaar – Sparta Rotterdam

Hned v úvodu pálil po nešikovném odkopnutí hostující obrany Leon Goretzka.Alkmaar nogometaši ove godine bore za europskih kupova, štoviše, naprijed u proljetnom dijelu sezone, vrlo zauzet raspored.


Osim domaćih natjecanja i napredni u četvrtfinale Nacionalnog Kupa i napravio svoj put dvaatřicítku među najboljima u Europa ligi. Vi ćete igrati ulogu favorita protiv Sparta Rotterdam, koji je igrao osamnaest igre je da se trinaestom mjestu sa sedamnaest bodova, a trenutno nema dobru formu.

Gosti nisu uspjeli pobijediti u ligi šest puta za redom, osim da ti dvoboji osvojila samo jedan bod. Druga polovica natjecanja ušao u utakmicu s Utrecht omiljena i na kraju izgubili 1: 2, iako je nakon prvog poluvremena vodstvo. Duel izgubio na cilj oko dvije minute prije kraja. AZ, početkom 2017. godine, natjecao s ići naprijed i tla Eredivisie posljednja skupina uspjela u omjeru 3: 1.

U nizozemskoj ligi se nalazi na petoj poziciji sa trideset jedne točke, a četvrti Heerenveen ima manjak u jednoj točki. Domaća selekcija je u prethodnih deset utakmica izgubili samo jednom, trener John van den Brom će morati raditi bez četiri igrača. Zbog problema s boka ne može ići van der Linden s Coutinho, van Eijden ima problema s preponama i Vlaar umjetnici radili svoje čari sa tele mišić.

U jesen uzajamno angažman pokazao Rotterdam izbor za gol, kada je prekinuo s AZ Alkmaar neriješeno 1: 1. “Sparta ima svoje kvalitete kao rookie je dobro, iako trenutno nije u najboljoj formi. S druge strane, više puta pokazao Bet-at-home bonus nadopunjavanja da može igrati jako strpljivo i čekati svoju priliku. Ako želimo uspjeti, moramo protivnici podcijenjeni i moramo platiti sto posto snage “rekao je smjerno van den Brom.

AZ Bet365 poker platforma ove sezone oslanja se prvenstveno na Wouter Weghorst, koji je do sada pogodio jedanaest puta već i glavno bi trebao biti i ovaj put. Gosti stići u Alkmaar bez Bergkamp sa Breedijkem koji imaju dugoročne umjetnici koljena radio svoje čari. “Mi smo u dobrom raspoloženju, a mi da je ovo dio sezone mogao bi biti presudan za naše povjerenje. Protiv Sparte ćemo biti zadovoljni sa samo tri boda”, dodao je uz jasne planove padesátiletý strateg domaće momčadi.