Bohemians – Brno 0: 0, mérkőzés csapat a legrosszabb formája a cél hozta

Mindkét csapat talán élvezni körülbelül csak, hogy befejezte a sorozat nem szerzett pontokat. Bohemians elvesztette az utolsó három mérkőzést, Brno esett még ötször egymás után. Különösen az első felében úgy tűnt, hogy a versenytársak csak egy pont – az egész 45 perc alatt, mert a közönség nem kapott egy golyó a rudak között.

És így a többi, akkor elszakadhat talán Pieces Jindriska a 13. percben, miután hogy a labda repült csak múlt a post. És talán Mosquerova trükk: a pálya szélén fel a sarok óvoda Sykora, majd csiszolt a két 1 x bet rivális, de a széle a doboz szlalom véget ért.

Ezért nem volt meglepő, hogy az utat a kabinok játékosok kísérte félénk még hallható vinnyog.

lehet ez a „figyelmeztetés” szörnyen dolgozott, lehetetlen megmondani.Nem csak a játékosok, de valószínűleg az oktatók hamarosan elégedett a döntetlen: miután egy óra játék mind sikerült tip támadók, sőt erősödött betét.

Annak ellenére tolonganak a középpálya mindkét csapat alig kapott fegyverrel, és amikor a kapu bezár az ellenfél mindig sikerült lövés, és egy kereszt zblokovat.

a közönség második felében a legtöbb zabouřilo amikor 1 xbet Mosquera középre a bal oldalon a labdát ütött a bárban. De ő hívott be a kocsiba, és a játékvezető megadja a kick ki a net. Bohemians arra snaživější második felében, de ez nem volt elég ahhoz, hogy létrehozott legalább egy csipetnyi esélye.

És végül közel minden pont került Brno. A 81.minute megszállták a pályát sub Slančík amelyhez azonnal visszapattant a labda után, egyetlen behatolás kihagyott Bohemians. Szlovák csatár 1 x bet háttal volt cél, megpróbálta olló, de a labda repült több mint elkerülte a kaput. A legnagyobb esélye a mérkőzés!

De az egyetlen. Miután egy gólnélküli döntetlen így végződött a két fent említett sorozat, de a másik kettő marad. Brno harmadik alkalommal a szezonban a versengésben – és újra Prágában. Előző halmozott fel négy pont után döntetlen Dukla és nyerjen Slavia. És kiterjesztett Brno is várja, hogy megnyerje a gödröcskék tartó tizenkét év.