Entinen valmentaja Agassi: Return Sharapova? Grand Slam voittaa jo

oli kahden vuoden aikana Maria Šarapovová johtuu doping-skandaali unohtaa tennistä. Paluu tuomioistuimet hän oli määrä päättyä tammikuussa 2018. Pallo kuitenkin viisinkertainen Grand Slam mestari jo paukuttavat seitsemän kuukautta. Urheilu Välimiesoikeus tunnustettu lieventävien olosuhteiden ja rangaistus, joka lyhennettiin vain viisitoista kuukautta. “En voi odottaa palata jo laskemalla päiviä,” Sharapova vastasi innoissaan. Kuitenkin comeback Venäjän kaunottaret kentällä menee, on herättänyt paljon spekulointia.

“kahdeskymmeneskuudes tämän vuoden tammikuussa olin Australian Open dopingin todeta varmasti Meldonium.Lääketiede Otin kymmenen vuotta, koska sydämen rytmihäiriöitä ja varotoimena perhettä diabeteksen, en tiennyt, että tammikuusta 1 kiellettyjä aineita. “Näillä sanoilla, puolusti Maria Šarapovová maaliskuun lehdistötilaisuudessa Los Angeles.

< p> kolme kuukautta myöhemmin hän sai kansainväliseltä tennis Federation rangaistus kaksi vuotta sen oli määrä päättyä 26. tammikuuta 2018 entinen maailman ykkönen, mutta hovioikeus oli onnistunut ja tuomioistuimet voivat joutua palaamaan 26. huhtikuuta ensi vuonna.

“se on yksi valitettava elämäni päivinä. Olen menettänyt jotain, rakastan, ja nyt olen sen takaisin. Tennis on intohimoni ja kaipaan häntä.Jo laskemalla päiviä kunnes voin palata oikeuteen, “vastasi vähensi virkkeen yhdeksän kuukauden Sharapova Facebookissa.

” Miss Sharapova syyllistynyt Dopingrikkomuksen. Vaikka hänen tapauksessa ei ollut ‘merkittävää vikaa’, tekee jonkin verran syyllisyyttä, jolle sopiva rangaistus 15 kuukautta “, totesi tänään CAS lyhentäminen jousitus.

Kuitenkin 50 EUROLLA ILMAISVETOJA paluu tennispelaajat että kun pakotetun tauon on vain kolmenkymmenen vuoden osoittautuu ratkaisevasti se asiantuntijoiden mielipiteet. “Maria voisi jopa palattuaan voittaa Grand Slam, ei ole epäilystäkään”, sanoo ESPN palvelimelle.com legendaarinen amerikkalainen tennispelaaja Betssonilta Pam Shriver.

Aivan päinvastaista mieltä on entinen valmentaja Andre Agassi Brad Gilbert, jotka kommentoivat otteluita amerikkalaisessa tv-asemia. “Se on erittäin vaikeaa. Viisitoista kuukautta ilman terävä taistelu on hyvin pitkä aika”, sanoo entinen neljäs tennispelaaja maailmassa.

Maria Šarapovová aikaan esteellisyydestä viidenneksi rankingissa, hänen “toinen” ura alkaa kannella tennistä. Tällä hetkellä se sisältää 95 kantoja ensi syksynä, mutta ei voi auttaa.Piiri palaa ilman yhden pisteen, joka voisi olla viimeinen 52 viikkoa puolustaa vyöllä on nolla.

Palauttaa tuomioistuimissa Prahassa?

järjestäjiltä on käytännössä varmasti saavat villin kortin, joten fanit viime aikoihin asti ansaita paras urheilija planeetan tulevat. Ja niin se oli Tšekin fanit vieläkin mielenkiintoisempaa, ensimmäisen käynnistyksen palattuaan Sharapova voi tapahtua turnauksessa Stromovkan, jonka toukokuuta alkavan 1 lähes täsmälleen seuraa virkkeen loppuun Venäjän tennispelaajat.

Mutta mitä hänen palata ? “Marian tulee olemaan erittäin vaikeaa kaikessa. Fyysisesti ja henkisesti se on erittäin vaikeaa. Lisäksi on olemassa toinen tosiasia.Maria ei ole koskaan ollut liian turnauksia, on vaikea arvioida, kuinka paljon aikaa kuluu ennen kuin taas löytää rytmiä ja saa vauhtiin “sanoo Gilbert jatkaa.