Everton FC – AFC Bournemouth 6:3

Devet golova, šest od kuće, a samo četiri od gužve omiljenu Romelua Lukakua. Everton u žestoke oružanom sukobu i dominira nakon pobjede 6: 3, vratio se boriti za šesto mjesto. Bournemouth suprotno, i dalje užasno obrambeni obrazac tri ili više golova, jer je bio deveti (!) Od posljednjih trinaest utakmica.

Da je na Goodison Park će se dogoditi stvari, bilo je jasno kad su posljednji obožavatelji još uvijek curi na tribine. Mući slabih strana potvrdila je zastrašujuće Unibet najboljih bonus trend obrambeni Bournemouth, kada se samo nakon loše proći Romelu Lukaku postigao je prvi put. U međuvremenu, vješto je vodio James McCarthy, koji je okrenuo dvadeset minuta, a strijelac.

Lukaku se s desne strane i igrao s Mingsem Pugh, retroaktivno dodati loptu pronašao pravi McCarthy, koji je dva puta razbio bespomoćnu Boruc. Trenutak Bet365 kasino kasnije nije uspjela promijeniti Simon Franju, kad je dao Lukakuovi loptu u kaznenom prostoru i belgijski praktički nije imao izbora. Pola sata, 3: 0, a to je borba. Ili ne?

Bournemouth je u drugoj polovici tim vratio s dva pogotka Josh kralja identično uređen.


Norveški natjecatelj Wilsherův prvi dobio odličnu loptu kroz obranu i pete čizama obstřelil Robles. Deset minuta kasnije, situacija je znatno lakše, jer Fraser preciznost tlo križ samo doklepl u prazan gol.

No, to twist Južnjaci mogao Bet365 bonusi učiniti. Naprotiv, kada igra trajala konačni desetiminutovky samo sanjari bi se očekivati ​​da i dalje vidjeti četiri (!) Više golova. Polovica tog dijela svježe nabavljena nova Premier League najbolji strijelac Romelu Lukaku, koji je proveo stvarno divan susret.

Hattrick završio prekrasan događaj, a nakon toga je uz pomoć Colemana. Sam Lukaku je pripremio loptu do škaricama, kako i odmah završio. Na kraju je njegov herojski nastup okrunio i četvrti gol, već šesnaesti ukupno u sezoni. Ništa manje isključivi, čak ni podnožje Barkley s njim u očajničkom napadu Mingsem pokrenuta.

Da stvar bude gora, Harry Arter on još uvijek mogao smanjiti na način doista bizarne. Nakon Afobeho proći “hit” s Robles, pa čak i uz stup i na kraju zabio. Konačna riječ bila, ali Everton. Barkley je dobio loptu u potpunosti otvoren obranu, zaokruženo Boruc i uspio da se zabavljaju i šetnice, kada je počeo svoj cilj slaviti prije nego što su završili.