Gareth Southgate: a kedves fickó, aki megrázta Angliát

A valóságban Southgate elrepült, és tele volt sokkkal és haraggal, amikor a biztonsági korlátok mellett rájött az ismerős kerekesszékre. A férfi minden otthoni szekrény után várt rá, gratulálva vagy komorizációval, és az egykori Anglia védője soha nem hagyta abba a csevegést.

ahol mások visszafelé néztek, megállt, mielőtt eltávolította a klubkötést, és búcsújátékként bemutatta. Sam Allardyce: a gyanú története és a 67 nap után véget érő álomhelyzet Tovább > A labdarúgó-szövetség hét évig látja az ilyen veleszületett osztályt és a kifogástalan jómódokat, mint az ellenszenvet a lerombolt Sam Allardyce lelkiismeretességének és brazil kapzsisának.Nem lenne helyes, ha összekeverednénk az angol gondnokvezető szépségét és integritását a puhasággal.

Bárki, aki a 46 éves férfival kapcsolatban van, gyorsan felismeri élő fogadás életének nagy részét, hogy bizonyítja, hogy az udvariasan udvariasság nem feltétlenül összeegyeztethetetlen az állandóan kihívást jelentő, megalapozott ortodoxiával, elutasítva a bolondok szenvedését és a nagy döntésekkel való szembenézést.

Évekkel ezelőtt egy riporter (OK, ez, egy másik újságra dolgozott) az akkori Aston Villa kapitányával, amelyben logikailag mégis kegyetlenül elkobozta a Villa átviteli stratégiáját. Erős cucc volt, de vonakodva, hogy ilyen bánatos „jó srác” bajba kerüljön, az író kihagyta a megfelelő részeket a másolatból.Megdöbbent, Southgate gyorsan szervezett televíziós interjút, és ismételten megismételte a panaszokat a levegőben. Villa dühösen reagált, de megállt a földön. McClaren és hirtelen szörnyű öltöző. A harmónia helyreállt, Boro elérte a 2006-os Uefa-kupa döntőjét, és McClaren véget ért azzal, hogy Anglia vezetőjének nevezték el. vezette.Figyelembe véve, hogy hiányzott a szükséges edzői képesítés, köteles volt egy drasztikus költségcsökkentési művelet elnöki tisztét betölteni, és hirtelen el kellett dobnia néhány magasan karbantartott korábbi csapattársat, nem tette túl rossznak az öklét. – Ez bosszant engem, amikor azt mondják, hogy túl puha vagyok – mondja. – Nem veszem. Azért jöttem, hogy a csapat vezetője voltam, mint Mark Viduka.Ez egy kemény iskola. ”

Boro három évszakig túlélte a Premier League-t, a 12. és 13. évfolyamot megelőzően, mielőtt a kiesést szenvedett volna – a következő októberben a negyedik csapattal, és csak egy ponttal a második szintű vezetőktől elhagyták – néhány kellemesen intelligens futball futás közben.

2007 decemberében az Arsenal elnyerte az első Premier League vereséget a szezonon a Riverside-ben, és Arsène Wenger nem tudta eléggé dicsérni fiatal kollégáját, akár Southgate-ra is utalt egy nap edzhet Angliát. – Tényleg hiszem, hogy Garethnek jó esélye unibet fogadási bónuszok van egy jó karrierre – mondta Arsenal vezetője. – Bízom benne.Néha a fiatal angol menedzserek nem eléggé értékelik a számukat. Valóban elhalványult Gaizka Mendieta volt, megbocsátható hibák.

„Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy milyen csúnya volt a munka, amit adtam neki” – mondta Gibson. „Ez volt az idő, amikor a klubnak öregedő csapata volt, és nagy változtatásra volt szükség a játékban dolgozóknál.Erős kezedre volt szükséged. ”

Egy 57 Anglia sapkát előidéző ​​karrier, amely megkönnyítette az ingatlanközvetítést, Southgate-t gazdag embernek hagyta, és a szabadságát jól használta, összekapcsolva a futballpunditry-t az ITV-vel. felesége és két gyermeke a világ kevésbé nyilvánvaló célpontjainak körében.

Miután elismerte a profi engedélyt, és összehasonlító tanulmányokat készített az amerikai sportokról, Southgate csatlakozott az FA-hoz, kezdetben a vezetőként elit fejlesztés, mielőtt vállalnánk a felelősséget az Anglia alatti 21-es oldalról.

Széles körben elolvasott, jól ismert a jelenlegi ügyekben (ismerete William herceg, Harry herceg és Brexit egy kicsit mélyebb, mint az Allardyceé) A baloldali gondolkodásmód bizonyos szempontból Howard Wilkinson modern változata, amelynek hatása a FA-ra, mint technikai igazgatóra széles körben alábecsült.Mint Wilkinson előtte, Southgate soha nem félt, hogy megkérdőjelezze a blézer brigádot, különösen bizonyítva az angol női csapat elsődleges támogatóját.

A rajongók pontosan tudják, milyen jó a menedzser. Ha az átfogó bizonyítékok nem bizonyulnak meggyőzőnek, akkor a 21 év alatti vezetői győzelem a nyár Toulon versenyén biztatónak tekinthető. Különösen azért, mert a Southgate agyhulláma helyett a csapat 4-2-3-1-es formáját sokkal hatékonyabb középpályás gyémántokkal emelte, amely két sztrájkolót emel.

A júliusban a Southgate úgy gondolta, hogy felügyeli a 21 év alatti embereket a következő nyári Euro 2017-ben Lengyelországban, mielőtt visszatér a klub menedzsmentjére, valószínűleg a bajnoki szinten.Anglia következő négy mérkőzésének megfelelő eredményei láthatták, hogy átirányítja ambícióit Oroszországba és a világbajnokságba.

Amikor lefelé lép, Southgate angol utódra fog lobbizni. „A játékosok, a menedzserünk, az edzőnk, a kitman és a hitgyógyítónk kell lennie a világ többi részének ellenére” – mondja. „Nem látom a nemzeti csapatot, nemzeti himnuszt és hazafiságot, hanem egy külföldi edzőt.”