Garry Lyon, Billy Brownless i spavali sa suprugom gospođice: zašto je to samo o bokovima?

Za one izvan bubblea u Melbourneu, Garry Lyon i Billy Brownless su bivši nogometni zvijezda AFL koji su dobro radili kao medijski komentatori. Lyon je suvlasnik popularnog Footy Showa i Brownless je njegov rutinski smiješni čovjek. Oni su, navodno, najbolji prijatelji i njihove bivše supruge, Melissa i Nicky, također su bili dobri prijatelji. Prije nekih vremena brakovi su se raspali – Lyons oko 18 mjeseci i prošle godine Brownlesses.

Tijekom proteklih nekoliko dana došlo je do zaključka da je Lyon imao vezu s Nickyjem Brownlessom. Točno kada je to započelo nije jasno, iako je Age izvijestio bez imenovanja izvora koji je bivša zvijezda Geelonga bojao da je to bilo “do prije četiri godine”.Ta je tvrdnja odbijena, s Craigom Kellyjem, upraviteljem Lyon i Brownlessa, rekavši kako je afera počela nakon prekida brakova. Lyonova uprava priopćila je da pati od depresije i stoji od svojih medija Uključujući i Footy Show i stupac s dobi. Brownless navodno je devastiran. Ako živite izvan Victorije, ti ljudi su vrlo poznati u vrlo malom svijetu. Kako mogu nadići nevjeru mog supruga? Pročitajte više

Sve je to osobno traumatsko, ako se trudi, a znam da je to privatno i ne bi ga trebala čitati. Ipak, proždiremo svaku riječ jer je Melbourne u najzgodnijem ukusu – otimanje svakog detalja, pogrešno moraliziranje, ručno iscrtavanje o tome tko dobiva simpatije i tko nije, tsking o seksu izvan braka.Melbourne voli misliti na kuka, ali ogrebotine površinu i uživamo u prilici da prosudimo seksualne živote drugih. Ova priča će ići i dalje sve dok jednog dana svi ćemo se probuditi osjećaj prljave. Dakle, što se smijati? To je predvidljivost priče koja je smiješna, nedostatak ironije u neupitnoj pretpostavci da je to sve o muškoj časti, da žene imaju malo veze s kime s njima spavaju, vjerojatno zbog toga što su i za to sve vrijeme Ili “pripadaju” određenim muškarcima. Herald Sun, najveći prodajni list zemlje, prekinuo je ovu priču tijekom vikenda.Mark Robinson, glavni nogometni pisac papira, uznemiruje činjenicu da je Channel Nine, koji emitira Footy Show, podržava Lyon, ali ne govori ništa o boli Brownlessa. “Prestani sletjeti na potjeru”, Robinson počelo. “Garry Lyon spavao je sa svojom najboljom matičinom gospođom i ostavio trag uništenja.” Footy Show je blokey, blokey okruženje koje je ironično, jer jedna stvar koja se ne sviđaje je jedan momak Spavajući s drugom ženom, ili bivšom ženom ili bivšom djevojkom. To je nepisano pravilo između blokova. ”

Netko bi trebao izraditi majicu od toga. Kako drugo možete reagirati?Možete zapaliti pretpostavke da Nicky Brownless nije imala nikakve veze s konsenzualnom vezom, da je malo igrač u kodu između muškaraca. Možete biti žestoki zbog toga što bi to moglo reći o Seksizam u srcu australske kulture, uz pretpostavku da je AFL, kako se želi misliti na sebe, prizma kroz koju smo dužni raspravljati o našim moralnim porukama. Uostalom, pokrenula je politiku “poštovanja i odgovornosti” u vezi s liječenjem žena 2005. godine. Prošle je godine AFL-ova glava Gillon McLachlan osjetila pomaknuta da otkaže Brownless, MC u mlađoj nogometnoj funkciji, nakon što je Vikali su “ovdje dolaze strippers” kao žena i njezina 18-godišnja kći prošla kroz ručak.McLachlan je rekao da je Brownlessova primjedba bila “vrlo glupa pogreška” dijelom zato što je bio “otac dvoje mladih djevojaka”. Brownless se ispričao. Možda biste mogli ozbiljno shvatiti što je Lyonov bivši suigrač David Schwarz rekao o aferi. “Ako je Garry ubio Billyja, možda je to bilo učinjeno i prašno”. Ali afera s bivšom gospođicom svog supruga? “Nije prihvatljivo – nije uključeno. To je tabu. Koliko puta smo rekli – nemojte to učiniti s vlastitog mola? U oceanu ima mnogo ribe. ”

Mnogo ribe u oceanu, David? Probijte zube ili guffaw. Ovo je umirući svijet nekog čovjeka. Volim nogomet, ali ne gledam na to da osiguramo vodstvo na bilo čemu od nogometnog terena. Ne zaslužuje to. Ne zarađuje.Žudnja za ozbiljno shvaćanje, pa je sigurno ismijavanje najbolja osveta.Ashley Madison bila je samo početak: tajni život tame o nevjernosti online Read more

Tako Herald Sun izvijestio “izlazak iz Skrivao “Nickyja Brownlessa – vjerojatno su je izvukli. “Gospođa Brownless, odjevena u crnu haljinu, čizme za gležnjeve i torbicu Louis Vuitton, napustila je kućicu s pet soba i pratila dvije mlade odrasle priručnik za online sportsko klađenje kćeri, blogove na lifestyle i Instagramove zvijezde Lucy i Ruby.” Nicky je napomenuo da je ” Glamurozna majka četvorice “. S poštovanjem, to je vrijedno kritike ili prezira?

Cijela stvar podsjeća na vezu Wayne Carey 2002. godine. Carey, igrač prvaka North Melbournea, imao je vezu s Kelli Stevens, suprugom Zamjenik kapetana Anthonyja.Bilo je to sve malo mrzovoljno – uhvaćeni su na zabavi koja je izlazila iz WC-a.

Afera je bez sumnje bila iznimno bolna za sve – obojica muškaraca bili su oženjeni u to doba i bili su timski prijatelji – iako je u potpunosti bila uokvirena kao “izdajnica” partnera, a žene nisu vezane, vjerojatno, bilo časnim kodeksom da ne spavaju s muškim prijateljem. Nedavni intervju s Kelli Stevens, u kojem je opovrgnula Careyjevu verziju događaja, počela je tako: “Kelli Stevens još uvijek ima istu privlačnu, karizmatsku ljepotu koja je konačno dovela do propasti Waynea Careyja, ali upravo sada nosi svoj bijesni lice. “Njezina ljepota dovela je do pada Careyja?Ako to želiš, povika. Trese šakom. Ali najbolja je reakcija, svakako, da okrećete oči.