Kent Desormeaux удря обратно в Jeremy Noseda над Mister Brightside езда

Simmering гняв над вози Kent Desormeaux по Mister Brightside в събота Холивуд Derby в Del Mar в Калифорния се е превърнал в трансатлантическия война на думи след Desormeaux отговори на критики от Jeremy Noseda, треньор Mister Brightside му, с твърдата защита на неговото изпълнение, включително предположението, че Noseda “може да се целуват задника ми”.

Mister Brightside, който е част собственост от бившия Derby спечелване-жокей Walter Суинбърн, е съставен срещу отпадна на 14-силен поле за раса, но е бавно да напусне оборите и след това се установява около дузина дължини да стане силен темп.тичам Facebook Twitter Pinterest Watch Mister Brightside в Холивуд дерби и вземете решение за коментари треньор Джеръми Noseda му.

Desormeaux остана в публиката, докато отсечката и, макар Mister Brightside е все още пътува добре, ездачът му би могъл не се намери някоя стая, за да постави началото на предизвикателство като областта струпат пред него. След Desormeaux появи да приемат, че шанса си е отишъл и се отпусна да завърши девети зад Chiropractor, победителят 14-1.

Noseda туитна реакция на возене Desormeaux на няколко часа по-късно, като каза, че това е ” първи път, които някога съм имал жокей “училище” коня ми в клас One “.По-късно той предполага, че той е бил разочарован не само от возене Desormeaux, но и от отношението на жокей в резултат.

“Това беше много лошо каране и той не се вози на инструкции”, каза Noseda състезателната Post “, но това, което ме дразнеше най-много и ми бърка в изпращането на чуруликане е на груб отговор получих, когато иска перфектно гражданското, прост, приличен въпрос. Аз никога не са имали грубост като че в цялата ми кариера.

“Бях шокиран. Той е бил груб с мен и той беше груб с моето момче.Беше невъзпитан липса на класа човек не можеше да се очаква от един ездач зала на славата. “

Desormeaux обаче върна критика Noseda с интерес в сряда чрез интервю с доклад за Paulick, водеща US състезателни новинарски сайт.

“Това е един прост факт от него се опитва да спаси благодат като обвиняват ездача”, каза Desormeaux. “Той иска да играе игри. Той иска да ме светне и да каже “Desormeaux беше груб”. Това са глупости.Той може да се целуват задника ми. “

жокей също така предполага, че първоначалното му впечатление след състезанието беше, че пътуването главата момче Noseda беше по-ядосан за езда от преподавателя.

” I слезе от коня и той скочи в гърлото ми, “каза Desormeaux. “Той каза:” Защо просто не му позволи да работи? “Аз казах:” Къде? Над конете пред мен? “Аз бях в капан като плъх.

” Никога не е имало място за мен да отида.Конят не е нарушил; той се хвърли от портата. “Ездачът добави, че Noseda” ме потупа по гърба, се извини и каза “не се безпокойте”. “

Noseda, който пристигнал от САЩ в сряда сутринта, каза по-късно същата състезателни фенове да гледат състезанието за себе си и съдия дали отговорът му е било оправдано.

“Както казах, аз не каза нищо за пътуването, различна от вземане на моя чуруликане поради грубостта му към себе си и моя екип след състезанието “, каза Noseda.

” Бих казал на никого, се кача на YouTube и да гледате на 2015 Hollywood дерби и да направи свои собствени идеи до около надпреварата “, каза Noseda.

< р> “последната му коментар” целуни ме отзад “, направи своя собствен ум до какво мислите за Kent Desormeaux с коментар по този начин да се треньор.Чувствам, че съм бил изглежда благороден в това, което съм направил, аз нямам проблем с това. Нека хората да правят свои собствени умове нагоре. “