Unibet fogadási bónuszok az interneten

Unibet fogadási bónuszok az internetenA Unibet egy ausztrál bukméker. Jelenleg a Unibet rendelkezik a legnagyobb székhellyel Darwinban és Sydney-ben, az ausztrál kontinens két nagyobb városában. A Unibet az online környezetben 2003 óta indult, és 1998-ban kezdődött. A Sportingbet Group 2011-ben megvásárolta a Centrebet-t, és 2013-ban a Unibet, az egyik legnagyobb ház vásárolja meg. fogadások Angliában és nyilvánvalóan az online szerencsejáték-ipar hagyománya. Ezen vásárlások után azonban a márkák továbbra is működtek anélkül, hogy a képüket befolyásolnák.

A weboldal interfésze és elrendezése

A Unibet interfész az első kiadás óta számos változáson ment keresztül az aktuális formátum eléréséhez. A weblap utolsó arculatát 2014 márciusában készítették el, és az elvégzett változtatások egyszerűbb, tisztább és szervezettebb interakciót eredményeztek, mint a korábbi kiadásokban.

A Unibet fogadási bónuszok az interneten egy olyan weblapformátumot követett, amely nagyon hasonlít a Luxbet és az ő szülői Unibet, egy horizontális navigációs menüt használva a weboldal tetején. Amikor az “összes sport” linket használja, a sportfogadási eseményeket a népszerűség, hanem a telefonálás alapján látja.

A könnyű baloldali listák helyett a kezelőfelület bal oldalán találunk olyan gyorshivatkozásokat, amelyek a weblap közepére néznek egy nagyobb oszlopra, amelyben a sportesemények részletesek, ahogy a menüből érhetők el. A középső oszlop a kiválasztott ingyen fogadások sportesemény összes fogadási lehetőségét jeleníti meg.

A weboldal jobb oldalán maradt szabad hely a fogadási lapra van fenntartva. Az első sportesemény kiválasztása után megjelenik. A fogadási lap számos funkcióval rendelkezik, beleértve a többszörös, rendszeres vagy egyéb fogadásokat.

Általánosságban elmondható, hogy az új Unibet interfészt könnyebb használni, és a meglévő vagy újonnan érkezők szeretik őket.

Fogadási ajánlat

A Unibet az online fogadási piacon elérhető legnagyobb fogadási ajánlatokat kínálja ügyfeleinek. Ausztrál online kaszinóként a Unibet hangsúlyozza, hogy Ausztráliából, majd a világ többi részéből sportokat kínál.

A fogadók nagyon vonzónak találják a Unibet ajánlatát, és értékelik a sporttevékenységek és a sokszínűség esélyeit. A Unibet (www.bet-hu.com) lehetőséget nyújt a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, valamint a meztelen, versenyautók, lovak és kutyák fogadására.