Sparta kapiteni Clay: Kjo është një shumë në lidhje me budallallëkun tonë dhe paaftësisë

Heshtja para taksi edhe në të. psherëtimë të rastit rreth asaj se si është e mundur që në mënyrë solide luajtur tre fshij dore bosh. Ashtu si kur ju jeni duke pritur për të dispozicion, ai ndjeu një përpara kampit të zhgënjimit të Kuq dhe frustrimit. “Ne jemi një ndeshje nga fundi i sezonit. Tani kjo është vetëm në lidhje me moralin tonë “, ka thënë kapiteni Jaroslav Hlinka

nuk kanë nevojë për të thënë në lidhje me çfarë shteti 0: 3. Mjeteve. Si mendjen një udhëheqës ekipi për gjysmë ore pas mu tretë me radhë?
“Tani këtë mbrëmje se të gjithë duhet të marrin veten në kokë. Ne do të shohim të shtunën në mëngjes të zgjoheni në atë. Tani ajo është vetëm një fuqi morale që secili prej nesh duhet të gjenden diku.Thashethemet tashmë janë të padobishme “.

Të seri nuk janë optikisht më e keqe është zhgënjim edhe më i madh?
” Kjo ndoshta do, por gjëja e rëndësishme është se ne nuk jemi në gjendje ndjekin përmes dhe një ndeshje të papërfunduara. Kjo ka ndodhur me ne për herë të parë, por për të tretën herë. Kjo është një shumë prej nesh shumë për marrëzinë tonë dhe pamundësisë për të luajtur kjo është ajo që ne e quajmë veten. Përsëri ne të ndryshojë disa gjëra dhe … Fakti është se të varfër jemi, por ne jemi duke humbur 0:. 3 “

Mua më duket se në momentet kyçe të në lojë në momentin sneaks neglizhencën e individëve, por momenti vendos në favorin tuaj.
“vështirë për të thënë. Unë nuk dua që dikush të arrijë në ndërgjegjen, unë nuk mendoj se është në lidhje me lajdáckosti.Mirësia ndoshta në lojë shtesë Diellit Por gabimi që ne gjithmonë të bëjë. Dhe gabimet përsëriten, ato janë shumë të ngjashme. Vështirë për të thënë atë që është. Është pothuajse zbavitës, tragjikomik. Tri herë ai përsërit, nuk është normal “

Kjo ndihmon qartë kokën tuaj këtë qëndrim:? Gjendja ndriçohet
“. Unë besoj se kur një ndeshje Uhra ne mund disi të kthehen. Më keq, si kam thënë më parë këtë ndeshje. Nuk ka kuptim për të zgjidhur gjendjen 3: 0, ne gjejmë ne duhet të fillojë në një farë mënyre, një lojë dhe të luajë atë për të besuar se ne jemi në gjendje të kthehen në seri. Tani ajo është sigurisht shumë e vështirë.Kjo është thjesht për moralin tonë “.

Ju keni pasur një karrierë si një njeri i bezdisur?
” përvojë. Prandaj, unë nuk mund të ju tregojnë se si në momentin luan. Tani është në anën tonë një rrezikoj totale “.

Pas ndeshjes ju shkoi të rritet në një biçikletë, kam menduar në atë moment, çka, zero e tretë do të thotë në lidhje me fundin e mundshëm të karrierës së tyre? Njëzet nuk do.
“Mendoj se do të ishte normale në qoftë se unë mund të shkojnë nevkrádalo. Dhe këto gjëra erdhi tek unë. Kjo ishte. Ne kemi një ndeshje që nga fundi i sezonit. Ne do të shohim të shtunën. “

Faqja 06:38. Haščák, 23:07. J. KREJCIK, 34:16. Dardhë, 60:44.Haščák

Guests 01:56. Uher, 02:42. Gern, 10:37. P. Crow

Raportet

Faqja Čiliak (Vejmelka) – J. KREJCIK, O. Nemec, Kovacik, gulash, Bartejs, Malec, F. mbreti – M. Kvapil, Dardhë, H. Zohorna – Zaťovič, V. Gjermanisht, Haščák – kana J. Necas, Mallet – Dočekal, Cermak, Vincour -. Vondráček

Guests Pöpperl (F. Novotny) – Mikus, Piskáček Švrček, Gern, Barinka, Eminger, Jandus – J. Hlinka, P.Crow, Řepík – Buchtele Hlaváč, Forman – Kumstát, Pech, Ihnačák -. Klimek, Cingel, Hungary