A Unibet a hátrányos helyzetben van

Különböző versenytársak és kommentátorok kijelentették, hogy a dél-afrikai futó aranyérmét tisztességtelenül szerezték, mert fizikai tulajdonságai és egészségügyi állapota miatt mások nem tudták megverni.

Lyndsey Sharp, a hatodik, hatalmas brit versenyző bejelentette, hogy nem volt esélye a győzelemre, miután a sporthatóságok döntése nem kényszerítette Semenya-t és más hiperandrogenizmusos sportolókat a kábítószerek tesztoszteron szintet.

Paula Radcliffe elmagyarázta, miért érezte Sharp annyira ideges. “Bármennyire keményen megy el és von le, bár keményen Jenny Meadows megy és vonat, soha Unibet live fogadas nem fognak képesek legyőzni az erejét és a helyreállítást, hogy az emelkedett tesztoszteronszintek” – mondta.

p> Egy másik brit Sebastian Coe, a nemzetközi atlétikai szövetség vezetője elmondta, hogy a szervezet továbbra is küzdeni fog egy olyan döntést meghozni, hogy a hiperandrogenizmust sportolóktól vagy műtétektől kényszerítse – és biztos abban, hogy sikerül. A Semester kaszinó aranyat nyer, mint IAAF sajtóügy. | Andy Bull Bővebben

Egy másik brit sportoló tweetelt: “Boldog a Lynsey Sharp számára, hogy a harmadik helyen a nők 800 méteres szintje.” A csipog, amely pletykákra mutatott, hogy mindhárom érmet nyert a versenyben ez az úgynevezett tisztességtelen Előnyt élveznek, ezért törölték.

Ne feledje, hogy minden olimpiai sportoló különböző Unibet Hungary fizikai előnyökkel rendelkezik egymással és a többiekkel szemben, vannak olyan jelentős egyenlőtlenségek, amelyekről itt nem beszélünk. Csendesen elfogadják, hogy a nagy, gazdag országokból érkező sportolók a szegényebb, kisebb országokban nem részesülnek előnyökben, és így mindig uralják a sportversenyeket, például az olimpiát.

Nagy-britanniai sportolók iróniája, amely 275 millió fontot fordított a Rio-játékok előkészületeire, és felvetette az alapvető kérdéseket a verseny tisztaságával szemben egy olyan sportoló ellen, aki kevesebb, mint 1,9 milliót költött elveszett.Facebook Twitter Pinterest Semenya egy viccet osztogat Cameron van der Burgh fickó-medáltársával, miközben nagymamája, Mmabuthi Segale úgy néz ki, ahogy a rajongók megütötte a csapatot érkezéskor. Fotó: Gallo Images / Getty Images

A Semenya hosszú és rettenetesen nemzetközi kampány tárgyát képezte, amely magában foglalta a magán orvosi információk nyilvánosságra hozatalát és a médiában folytatott kóborzást. Nem volt hajlandó beszélni az állapotról, csak azt mondván, hogy “Isten úgy tett, ahogy én vagyok és elfogadom magam”. Ez a csend jelképezi azt a módot, ahogyan a Unibet Magyar szegény országok sportolói ritkán panaszkodnak a a legnagyobb elefánt a helyiségben, amikor tisztességtelen előnyt jelent; hogy a kezdetektől hátrányos helyzetűek.

A fejlődő országokban a sport valamennyi aspektusa alulreprezentált. Az iskolai programok alig léteznek.Még az elit sportolók is küzdenek, hogy megtalálják a pálya gyakorlását, vagy egy edzőt, hogy dolgozzanak – soha ne feledkezzünk meg a fejlett világban lévők kifinomult táplálkozási, pszichológiai és biomechanikai teljesítményének javítására. Felejtsd el a marginális nyereséget, ezek hatalmasak.

Az a gondolat, hogy a tesztoszteron szintek tisztességtelen előnyt jelentenek ebben az éghajlatban, nevetséges. A Caster Semenya felé irányuló tudatlanság az olimpiai szellemben repül. Katrina Karkazis Bővebben

Nézzétek meg az utolsó meccsasztalat Rio-ban: az Egyesült Államok 121 érmet kapott; GB csapata 67 érmet; Kína 70, Oroszország 56 és Németország 42. Kanada minden 5 millió euróért többet nyert; míg Ausztrália 330 millió dollárt költött az elmúlt olimpiai ciklus alatt.

Talán a Sharpnak tükröznie kellene a 800 méteres versenyen elért előnyöket.Kétséges, hogy a Semenya útja Rio-nak sokkal nehezebb volt, és több képzést, tehetséget és kitartást kért, mint a nyugati riválisai?

A Sharpnak igaza van, hogy az olimpiai rendszert újra kell vizsgálni, és számos gyakorlatot alkalmaznak a brit sportolók a tisztességes küzdelemben.

Például, a nyílt szexizmus továbbra is létezik a nemzetközi sportközösség működésében. A normálisnál magasabb testosteronszintet mutató férfi sportolók nem végeztek tesztelést vagy bonyolult orvosi kezelést a nőknél. Azok az aggodalmak, akik Semenya hivatásos előnyeivel foglalkoznak, figyelmen kívül hagyják ezt a nyilvánvaló kettős mércét, amely minden női versenyt megzavar.A Caster Semenya visszatérése: olimpiai kedvenc és ketyegési időbomb Tovább

A brit sportolók szelektív felháborodása a Semenya győzelmére figyelmen kívül hagyja a saját helyzetük igazságtalanságát. Mivel a cseresznye kiválaszthat egy előnyös formát, miközben felkészületlen arra, hogy felismerje a számtalan módot, amelyben ők maguk is kiváltságosak, a Sharp sportolók úgy döntöttek, hogy áldozattá válnak – a születés minden előnye ellenére, amelyet élveztek.

Azok, akik valóban szeretnék tisztességesnek lenni a sportban, készen kell állniuk arra, hogy hagyják abba az emberekre való összpontosítást, és jobban megvizsgálják a rendszerbe épített egyenlőtlenségeket. Időközben a Semenya sportolók továbbra is szilárdan szemmel tartják az aranyat.