Danny Care úgy véli, hogy az Anglia labda dinamikusan hat nemzet szerepét játssza

A szervezők természetesen inkább a megragadó döntéseket emelik ki. Ne felejtsd el a képzettségi szintet, csak nézd meg a televíziós közönséget, ha Anglia megy Párizsba, még mindig egy nagy slamért. A puristák maguk részérõl csodálkoznának azon, hogy hány pontot szerezhet Új-Zéland, és mostanra felkiáltja az igazán nagy európai Bet365 élő fogadások hatalom hiányát. A szurkolók megbotlanak a vonatokról és a repülőgépekről a tényleges játékokkal, de a szellemekkel, amelyeket elkerülhetetlenül a Rómába, Párizsba, Edinburghbe vagy Dublinba szerveznek.

Az igazság minden, Valahol középen fekszik. A hat nemzet szépsége régóta elképzelhető, nem feltétlenül az, ami kibontakozik. A párizsi Írországot üdvözlő nedves körülmények között várakozó szemet gyönyörködtető rögbi várva mindig optimista volt.Miután folyamatosan elutasította, hogy elmélkedjen a versenyen a tavasz felé vezető úton, a hat nemzet hierarchiája csak a lágyabb felületek és a lassúbb tempójú versenyt garantálja. Az eredmény, hogy kibővítsük Eddie Jones motoros analógiáit, egy olyan verseny, amely annyira értelme támadni a teljesítménybeli feltételeket, mint amikor egy Ferrari-t vezetnek egy sáros szántóföldön.

Talán itt az ideje annak, hogy a Six Nations És a világbajnokság a Marsról és a Vénuszról van szó. Anglia mindössze az utolsó 11 mérkőzését elvesztette a mobil bónusz bajnokságban, de nyom nélkül lelógott az elmúlt őszi globális extravagáns medence szakaszában. Két hazai meccset és két elnyert győzelmet már a zsákban, ritkán kevésbé lesz esélyük a cím megszerzésére.Még a legjobb barátaikkal is küzdenek, hogy azt állítják, hogy világi színészeknek tűnnek, és ezen a júniusi Ausztráliában sorra állítják a Wallabies 3-0-at.

Sokkal jobb helyen, mint néhány hónappal ezelőtt. Eddie Jones egyszerűen megtartotta, néhány hazai igazságot szolgáltatott és korai jutalmat nyert. Gyors volt, hogy felismerjen egy olyan területet, amely valódi angol képesség lehet: a padjuk képessége egy verseny átalakítására. Különböző okok miatt nem mindig volt ilyen, de az angol kárlisták rövidebbek voltak, mint korábban, és Jones megérkezése tovább rontotta a versenyképes elemet. Jó példa volt a mérlegelésre, ahol Danny A Care és a Ben Youngok egy játékot indítottak.A gondolat különösen éles volt a második félidőben Rómában, ami azt eredményezte, hogy Jones a tisztességes utolsó negyedéves “befejezők” értékét veti fel.

Mindig azt jelenti, hogy Care ugyanazt a szerepet fogja betölteni, Egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy egy 23 emberes csapatmunka létfontosságú a modern játékban, mint valaha. Even Care most azon gondolkozik, vajon Anglia többé már nem azonosítja-e a No1 romboló fele – ha valaha is – De inkább csak azt válassza ki, ki lesz a következő ellenfeleik. “Talán, igen, ha Eddie ezt teszi” – mondja Care, aki előre tudta, hogy az 50 perces időtartam alatt jön. “Nyilvánvaló, hogy ő választotta. Mindenki azt akarja, hogy ebben a kezdőben legyen, de aki a padon van, még mindig nagyon jó játékos.A fiúk, akik elkezdik a játékot, az igazi kemény cuccot kapják, és bárki bekerül, végül befejezi. “Ben Youngs helyettesíti Danny Care-ot Angliában, , Hogy Angliában nem akarnak túl sok időt hagyni a jobb ellenfelek ellen a következő hónapban. Eddig mindössze egy-két ponttal félidőben vezetett Skóciával és Olaszországgal szemben; Ennélfogva Maro Itoje, Joe Launchbury, Jack Clifford és Kieran Brookes mindannyian keményen próbálják elindítani Írországot a Twickenham-ban szombat héten.

Aki azonban Angliában játszik, tudja, hogy most nagy esélyük van arra, hogy Befejezni virágzik. “Hatalmas” – erősítette meg Care. “Tudjuk, milyen nagy az Anglia és Írország.Csalódni fognak a franciaországi veszteségük miatt, de biztos vagyok benne, hogy eljutnak Twickenhambe, gondolván, hogy el fogják nyerni. “Egyik csapat sem fog túl sokat aggódni a művészi érdemektől.

read more: http://bet-hu.com/fizetesi-modok